Alarmni sistemi

Alarmni sistemi su najzastupljeniji vid tehničke zaštite. Ugradnjom savremenog alarma za kuću, stan ili poslovni prostor dobijate kompletnu zaštitu i podršku od neželjenih događaja. 

Alarmni sistem omogućava:

  • 24 – časovnu zaštitu i podršku

Instalacijom alarmnog sistema povezanog na monitoring centar omogućeno je momentalno obavještavanje korisnika putem telefona, sms ili email poruke.

  • preventivnu zaštitu od provale, krađe i drugih kriminalnih djela

Alarmni sistemi odvraćaju počinioce od njihove kriminalne namjere, te na taj način preventivno djeluju.

  • zaštitu od požara

Savremeni alarmni sistemi osim navedenog pružaju i zaštitu od požara, curenja gasa, izlivanja vode i na taj način omogućavaju spriječavanje većih šteta.

  • uštedu novca

Osim što štedite novac samom zaštitom od krađe i drugih oštećenja imovine, možete uštedjeti na polisi osiguranja. Naime, ukoliko je objekat obezbijeđen sistemima tehničke zaštite, usljed smanjenja rizika od štete, kod Vašeg osiguravajućeg društva ostvarićete popust na polisu osiguranja imovine.

  • nemogućnost sabotaže

Moderni alarmni sistemi poseduju poseban mehanizam zaštite od fizičkih oštećenja i dekodiranja signala, te odmah signaliziraju uzbunu monitoring centru ili korisnku.

  • panik funkciju

Pomoću panik tastera možete trenutno poslati dojavu i signal monitoring centru, čak i onda kada fizički ne možete pristupiti kontrolnom panelu. Ovo se posebno odnosi na objekte u kojima borave djeca i starije osobe, pri čemu u slučaju potrebe poziv za pomoć mogu jednostavno poslati bežičnim ili fiksnim panik tasterom.

  • osjećaj sigurnosti i zaštite

Prednost ugradnje alarmnog sistema je osećaj sigurnosti, zaštite i smanjenje stresa.

Nudimo Vam pouzdane alarme za Vaš poslovni prostor, kuću ili stan. Vaša imovina će biti bezbjedna uz mogućnost daljinske kontrole i dijagnostike sistema.

Profesionalnu ugradnju alarmnog sistema povjerite stručnim licima.

Ugradnja alarmnog sistema od strane nestručnih lica često dovodi do pojave lažnih alarma, što stvara dodatni stres za korisnika i njegovu okolinu, u praksi se tada dešava da se alarmni sistem i ne koristi.